© 2007
Hellemooij Communicatie


HELLEMOOIJ HELPT!

AUTOMATISERING / ICT

Hellemooij te Zierikzee op Schouwen-Duiveland in Zeeland is een onafhankelijk adviseur, ook op het gebied van de informatievoorziening van uw bedrijf. Onze zelfstandige medewerkers beschikken over de meest recente kennis op ICT-gebied. Deze kennis wordt ingezet om de continu´teit van uw onderneming te waarborgen, niet om technische hoogstandjes naar de waan van de dag aan u te slijten.


ICT is een bedrijfsproces. Geen doel, maar een middel om uw bedrijf te kunnen laten functioneren.
Net als uw boekhouding.
ICT is echter wel heel kritisch. Korte tijd niet, bedrijf failliet, volgens statistieken van het C.B.S.

Daarom moet de inrichting van uw ICT niet alleen afhankelijk zijn van techneuten.
Virtual servers, remote terminal servers, outsourcing, al uw bedrijfsgegevens in "the cloud", het zijn allemaal ideeen van techneuten in de ICT-industrie die steeds nieuwe verkoopargumenten zoeken.
Dat betekent niet zondermeer dat die oplossingen nodig of beter zijn voor uw bedrijf.
Als u zichzelf verantwoordelijk houdt voor de integriteit van uw digitale bedrijfsgegevens, (u zorgt
zelf voor adequate back-up's en beveiliging), dan kunt u waarschijnlijk best zonder weer al die nieuwe oplossingen van een ICT-bedrijf.
Voorwaarde daartoe is wel een hele goede discipline binnen uw eigen bedrijf!

Hellemooij heeft in de afgelopen 20 jaar veel expertise opgebouwd op het terrein van de gehele ICT.
De laatste 5 jaren hebben we onze kernactiviteiten meer op elkaar afgestemd. Sindsdien installeren wij zelf geen computernetwerken e.d. meer. Onze kernactiviteit in de ICT is nu: het onafhankelijk adviseren van ondernemingen. Samen met u kunnen wij bekijken of uw ICT voor u optimaal functioneert en bijv. voor u een offerte van uw huidige ICT-er beoordelen op effectiviteit en prijs.

Indien gewenst kan Hellemooij echter nog steeds zelf als uw leverancier en installateur optreden.
Wij zijn in deze uw partner en aannemer, de feitelijke werkzaamheden besteden we uit aan deskundige derden. Die derden zijn onze onderaannemers. Dat betekent dat u ons kunt aanspreken op het geheel van de werkzaamheden.
Wij leveren eersteklas assemblage-hardware en de door u gewenste software.
Wij doen dat als dealer van RealPC. U kunt uw artikelen daar desgewenst zelf uitzoeken.

Klik hier om bij RealPC te gaan kijken.Hellemooij is een dienstverlener met een visie: hoogwaardige dienstverlening tegen een relatief laag tarief. Een langdurige relatie met onze relaties. Die slechts één aanspreekpunt nodig hebben: ons bedrijf. Onze referenties zullen dit graag bevestigen.