Advisering aan
        zzp'ers.


        Laat u tijdig
        voorlichten!


        VAR-verklaring
        bestaat niet meer.
© 2018
Hellemooij Communicatie

Voor uw belastingaangifte 2017 als particulier klik hier.

HELLEMOOIJ HELPT!

ADMINISTRATIE

Hellemooij is al 35 jaar geleden te Zierikzee op Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland begonnen als fiscaal-juridisch advies- en bemidddelingsbureau en belastingadviseur.
Indien u een onderneming begint, zoeken wij samen met u een passende bedrijfsvorm en verzorgen de vereiste inschrijvingen.


We verzorgen uw boekhouding en de noodzakelijke belastingaangiften. Daarbij gaan we uit van uw belang, we proberen altijd het onderste uit de –fiscale- kan te halen. Binnen de grenzen der wet, dat wel. Soms is de Fiscus het aanvankelijk niet met ons eens. Dan overtuigen we de Fiscus.

Door de jaren heen hebben wij vele starters bijgestaan. Meestal betreft het zzp'ers (Z.Z.P.), andere eenmanszaken of vennootschappen onder firma (V.O.F.), maar ook besloten vennootschappen (B.V.) zijn door ons bureau door de aanloopperikelen heen geloodst, gevolgd door boekhoudkundige en fiscale adviezen.

Met betrekking tot uw boekhouding hanteren wij een opmerkelijke filosofie. Geen dikke jaarverslagen of andere onnodige opsmuk. We produceren uw jaarstukken naar de eisen die de Fiscus daaraan stelt en verzorgen de belastingaangiften. Niets meer en niets minder.
Daardoor kan een eenmanszaak of zzp'er al voor een klein bedrag per jaar bij ons terecht voor de administratie. Ook voor andere bedrijfsvormen zijn onze tarieven zeer concurrerend.

Een enkele keer komt het voor dat de Fiscus onze mening niet deelt. Dan gaan we overleggen. Loopt dit overleg op niets uit, dan dienen we een bezwaarschrift in. Meestal is de zaak daarmee geregeld. Als de Fiscus volhardt in zijn standpunt en wij van mening zijn het gelijk –namens u- aan onze zijde te hebben, dan gaan we in beroep bij de belastingkamer van het bevoegde gerechtshof.

Als meningsverschillen met de Fiscus een zeer specialistisch terrein beslaan, dan prijzen wij ons gelukkig met onze uitstekende en gelijkwaardige contacten met terzake kundige juristen, waaronder advocaten en notarissen. Niet voor niets bieden we ook dienstverlening aan op het gebied van recht.


Hellemooij is een dienstverlener met een visie: hoogwaardige dienstverlening tegen een relatief laag tarief. Een langdurige relatie met onze relaties. Die slechts één aanspreekpunt nodig hebben: ons bedrijf. Onze referenties zullen dit graag bevestigen.

Home   Welkom   Contact   no cure - no pay bij Hellemooij   Administratie Ondernemers   Belastingaangifte Particulieren   Erfbelasting   Schenkbelasting   Bemiddeling Algemeen   Arbeidsbemiddeling   Bemiddeling tijdelijke verhuur eigen woning   Scheidingsbemiddeling   Recht Algemeen   Recht Planschade   Recht Bestemmingsplan   Recht Bouwschade   Ontslagrecht tot 2015   Ontslagrecht vanaf 2015   Wanbetalers moeten WEL betalen   Echtscheidingsbemiddeling en mediation   Erfenis   Schenkingen   Nederlands recht   Communicatie / Taal Algemeen Automatisering ICT Ondernemers   Computers particulieren   ?>